TRDstrikk

For en helg!! Det er allerede tirsdag, men denne dama har fremdeles ikke landet helt etter den fantastiske helgen som har vært! Jeg har kost med fra ende til annen, virkelig – strikkefestivalen i Trondheim leverte og damene bak arrangementet er jo bare helt rå! Og de fine venninnene mine i Nordic knitters likeså! Her kommer et aldri så lite bilderas fra helgen, rett og slett fordi jeg bare må dele litt med deg som titter innom:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s