Favorittmønster

Jeg kan lett få dilla på ting, og nå har jeg dilla på dette mønsteret når det gjelder hjemmestrikk. Se så fint, da!

IMG_1186-2

#Rigmorssommerbluse, den første, men på ingen måte den siste som kommer av pinnene her hos meg! Denne er strikket i DUO fra Sandnes Garn i fargen 2652/Mørk Beige.. En liten #rigmorskyse i fargen 2650/Beigemelert ligger også klar for bruk (og på pinnene har jeg lik til lillemor sin baby/dukke – det er koselig det)

IMG_1190IMG_1187-2

At jeg kom over en ny oppskrift fra Sandnes i dag, det var ikke helt heldig for den allerede lange strikkelisten, men hva skal man gjøre? Jaja, nå har en nydelig sak med navn #kløverjakke sneket seg inn og allerede krøpet litt opp på listen, så det må jo bare bli bra.. Nå kan høsten nesten (men bare nesten) komme!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s