Sveler med smak av sommer

Når appetitten hos de små skranter, gjelder det å lage noe som frister.. Så her spiser vi sveler med blåbær for å fylle magen litt om dagene! Dyne i sofaen er et must på slike dager og jaggu koser vi oss ganske mye, tross varme panner og tette neser..

…store deler av tiden iallfall, men bare kos er det så klart ikke, for tette neser er slitsom for store og små, tårene sitter løst og litt uro i kroppen er jo slitsomt, men heldigvis gjør det å få ligge i fanget og bli strøket i håret underverker og det gjør godt i mammahjerte, det!

Publisert under FOOD

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s