Broderi

img_8890

Jeg har virkelig fått øynene opp for broderi på hjemmestrikk og det er så gøy.. Litt avhengighetsskapende er det også, for min del iallfall! Snakk om å løfte små strikkegaver (eller strikk til eget bruk) noen hakk! At jeg har mye å lære er ingen tvil, men noen skjønnhetsfeil her og der er jo litt av sjarmen…

img_8892

Broderi er jo også supert om man ønsker å skjule små feil eller ujevnheter – et lite tips jeg plukket opp hos inspirerende Warunee / plystreknitwear på Instagram! En annen fantastisk inspirasjon for meg på instagram når det gjelder brodering, er Shirleybredal – absolutt verdt en titt!

Publisert under KNIT

En kommentar om “Broderi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s