Dahlia

IMG_7174IMG_7171

Jeg elsker hjemmestrikk! Å få hjemmestrikk i gave og ikke minst det å strikke selv.. Jeg har kunnet strikke lenge, i mange år egentlig, men oppskrifter var som gresk for meg, så tidligere ble jeg vist hvordan jeg skulle strikke ting som babytøfler og bittesmå selbuvotter, for så å strikke dette etter hukommelsen. Dette var helt frem til jeg var i et fantastisk bryllup på Hardingasete, vet ikke om det var stedet, stemningen kombinert med lillemor som lå i magen eller om det ene og alene var babyteppet til bryllupets yngste gjest som gjorde at hjerte tok et ekstra hopp – noe var det iallfall og dette pleddet måtte jeg strikke. Lite visste jeg da jeg tok et pust i bakken på rommet og googlet meg halvt i hjel, at oppskriften var dansk! Dansk var den og jeg kunne ikke lese oppskrifter, pytt pytt! Vel hjemme kjøpte jeg både oppskrift og garn, brettet opp ermene og satt i gang (med litt hjelp fra min mor og svigermor) og tro det eller ei, siden har jeg kunnet strikke mer eller mindre akkurat det jeg ønsker.

Pleddet heter «Bellateppe», et babypledd med nydelig bladmønster – du ser det samme bladmønsteret på genseren jeg har strikket.

IMG_7184IMG_7183IMG_7181

Genser: Lille Dahlia // Bukse: Paelastights

Publisert under KNIT

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s