Bubblebath

IMG_7270-2IMG_7273IMG_7278

Forestill deg:

Varmt vann renner, såpen begynner å skumme, kaldt vann er på plass i glasset, behagelig musikk danser i rommet og stearinlyset er tent, men så slår det deg der du ruller rundt på gulvet med kamera for å ta bilder til dere som titter innom: Du har glemt at du har en avtale å rekke..! Jupp, happened to me! Så badekar – we meet again!

(Amme-tåke? Kan man skylde på den over 1 år etter man var ferdig med den slags?) Ikke for å spore helt av her nå, men denne hukommelsen.. Hva skjedde? Alderen? to søte små som jeg bruker største delen av kapasiteten der oppe i topplokket på? Ikke vet jeg, men noe har skjedd, dessverre)

Tilbake til hovedbadet, badet som jeg virkelig nyter å gå barbent på, og det takket være fantastisk flinke håndverkere (Tore Sandbakk & co) med et øye for detaljer som rett og slett er Dyktige (med stor D) også SOUK da; altså – mikrosement? OH MY! Claystone ser ikke bare lekkert og tøft ut, men det også en drøm å gå/ta på, litt mykt på en uforklarlig måte.. Dagens lille store anbefaling fra denne dama.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s