KODE

IMG_6848-2IMG_6849IMG_6853IMG_6862

Da var mandagen her etter en fin og noe travel helg!

En snartur innom Interiør & boligmessen / Tendens-messen var et must! Her ble jeg ikke bare rikere på inspirasjon, men jeg ble også introdusert for en ny sjokolade (for denne dama) – Altså…denne sjokoladen fra Bakedown Cakery / KODE – butikkene er GOD og anbefales (enten til egen kos eller som en perfekt liten vertinnegave).

Jeg falt først for utseende, men èn smakebit og jeg var solgt! Den har en artig detalj, helt etter min smak: den er håndmalt – ja, du leste riktig!

Nå ble det mye sjokoladeprat fra denne kanten, også på en mandag da – men noen ting er bare rett og slett verdt å dele!

 

2 kommentarer om “KODE

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s