HAUST / HØST / FALL

Regnet pisker på ruten, og her sitter jeg! Strikker, drikker iskaffe og teller ned til cafèdate med en fin fin venninne fra Oslo, som jeg ser så altfor sjeldent!

IMG_6767IMG_6776IMG_6779IMG_6806IMG_6809

Holder på med en Isbjörnshoodie til lillemor. Oppskriften er fra utrolig flinke Victoria Snellman, som absolutt er verdt å titte innom på Instagram! Ps. Oppskriftene og litt annet «snop» finner du her!

Dessverre gikk jeg tom for garn, så nå krysser jeg fingrene for at det kommer melding fra posten ila dagen, men denne dama ligger ikke på latsiden – så nå er jeg i gang med en seterjakke fra en annen favoritt; Paelas!

Nei, strikkepinnene roper på meg..det er rart med det!

2 kommentarer om “HAUST / HØST / FALL

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s