BLANKT LERRET

I dag skal jeg teste ut noe nytt på lerretene du ser under her, tanken er å leke med meg bl.a. sparkel – om resultatet blir som forventet aner jeg ikke, så det får tiden vise!

IMG_6701IMG_6703

Her har mann og barn forlatt åstedet, men en håndverker er på plass i dag også! Vi som var ferdig med hele huset, fra topp til tå, utenom bad #2 og vaskerommet, hoppet i det likevel.. Hvorfor vente? *host* *hark*

For å si det slik, mannen skulle aldri tatt den turen på toalettet slik at jeg ble stående alene med håndverker som var innom for gjennomgang av alt som er gjort – for jeg dyttet han nærmeste inn på gjestetoalettet/badet med meterstokken i hånden og satt han i sving i det M snudde ryggen til. «Hva vil det koste å gjøre sånn og sånn? Bare send meg et godt tilbud du, selv om vi nok ikke skal ta det heeelt enda» før jeg snudde meg til M som var tilbake og smilte finere til han enn noen gang.. Og hey! Det fungerte utmerket!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s