VELKOMMEN

Da har jeg omsider hoppet videre fra en liten tanke jeg har lekt litt med en stund, ja, rett og slett tatt min lille idè om å (forhåpentligvis) inspirere deg som titter innom, med meg og mitt – gjennom å starte en blogg. En blogg hvor jeg deler fra hverdagen min, en strikkegal tobarnsmamma med stor lidenskap for interiør – Jupp, that`s me!

Og under her er mine søte små, som virkelig nyter hverandres selskap = En suss på pannen fra storebror gjør alltid godt..

IMG_6493-2.jpg

 

 

Publisert under KIDS

2 kommentarer om “VELKOMMEN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s